Madeira Funchal utazás Hotel Eden Mare

Akciós utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Akciós díj: 0 -tól + illeték

Portugália Madeira Funchal Hotel Eden Mare last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Elhelyezkedés

A Vila Porto Mare komplexum részeként, a város turisztikai övezetében, a tengerparti sétány közelében található. Funchal belvárosa könnyen megközelíthető.

Szobák

Válasszák akár a stúdiót, a superior stúdiót vagy a junior lakosztályt: tágas tér, komfort, felszerelt konyha és veranda várja önöket. A szobák hűtővel, tea-, kávéfőzési lehetőséggel, LCD televízióval, a márvány fürdőszobák hajszárítóval rendelkeznek. A szobákhoz tartozó konyhában hűtő, mikró, evőeszközök, elektromos főzőlap biztosítja, hogy nyaralásuk alatt is otthon érezzék magukat.

Szolgáltatások

A Porto Mare Hotel, az Eden Mar Aparthotel a Vila Porto Mare komplexum része. Mindegyik szállodának saját recepciója van, a komplexum nyújtotta szolgáltatásokat azonban valamennyi szálloda vendége élvezheti. Fantasztikus Spa, tematikus éttermi estek, élőzene, vízi sportok, jóga, pilates, petanque, illetve gyermek programok várják a vendégeket. A Vila Porto Mare komplexum mintegy 13.000 m2 területű kert ölelésében 5 medencével, 4 étteremmel, 6 bárral, sportpályával rendelkezik.

Ellátás

Önellátás.

Akciós utak azonosító száma: 38109
Akciós utazások indulási időpontjai, kalkuláció
    Kérdése van? +36 1 785 9892