FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. nem vállal felelősséget az akcios-utak.com honlapon található információk és adatok felhasználásából fakadó közvetlen és közvetett veszteségekért, ideértve többek között a nyereségkiesést is.

A honlapon feltüntetett árak, részvételi díjak nem tekinthetőek nyilvános ajánlattételnek.

A honlapon szereplő utazások illetve azok indulási időpontjai nem a szabad helyeket jelzik.

Az utazásokat a Dive Hard Tours Utazási Iroda honlapjára a vele partneri viszonyban álló utazásszervezők zárt számítógépes rendszerben lévő , ügynevezett XML technológiával töltik fel, a részvételi díjak, külön fizetendő díjak, indulási időpontok megváltoztatására a Dive Hard Toursnak nincs lehetősége, így ezen adatok valódiságáért az utazásszervezők és nem a Dive Hard Tours Utazási Iroda a felelős.

A látogató nem hivatkozhat arra, hogy a honlapon fellelhető utazást köteles biztosítani számára a Dive Hard Tours.

Az esetleges elírásokért az utazási iroda nem vállal felelősséget. Az utazási ajánlatok csak az iroda írásos visszaigazolása után válik érvényessé, illetve akkortól hatályosul.

A jelen honlap meglátogatása a látogató vagy más harmadik fél és a Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. között jogokat és kötelezettségeket magában foglaló jogviszonyt nem keletkeztet.

A szállodáknál , utazásoknál az ott szereplő éttermek nevei illetve a nyitvatartási idők csak tájékoztató jellegűek, azok megváltozása esetében a Dive Hard Tours Kft. nem tartozik felelősséggel.

A Dive Hard Tours az oldalakon felmerülő esetleges elírásokért, műszaki hibákért a kalkulátor pontatlan számolásáért felelősséget nem vállal. Az iroda írásban visszaigazolások tekinthetőek véglegesnek.

Adatkezelési Nyilvántartási Szám: NAIH-61279/2012.


Szerzői jogi védelem kiterjed az egész www.akcios-utak.com honlapra

Tilos bármit is lemásolni az oldalról a kiadó előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül
A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerint a www.akcios-utak.com weblapot az összes írássa, képe és főleg kódja szerzői jogvédelem alatt áll.

A szerzői jogi védelem automatikusan, a mű létrejöttével keletkezik. Nincs tehát szükség az iparjogvédelem területén ismert hatósági eljárásra, azaz a jogi védelem keletkezésének nem feltétele, hogy a művet valahová bejelentsék, vagy bárhol nyilvántartásba vegyék.
A szerzői jog megsértése polgári jogi jogkövetkezményeket von maga után. Tehát csak óvatosan a tartalom, kód vagy bármi márlemásolásával, mert komoly kártéítést fogunk követelni az elkövetőtől.
Kérdése van? +36 1 785 9892