Hétvége Párizsban augusztus 10

Nem találhatóak képek!

Akciós utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Akciós díj: 0 -tól + illeték

Hétvége Párizsban augusztus 10 Párizs utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás üdülés

UTAZÁS: Az Air France menetrendszerinti járatával

Elhelyezés

3*-os szállodában, 2 ágyas fürdőszobás szobákban.

Ellátás

Büféreggeli

Minimum létszám

20 fő4 nap/3 éjszaka:

Indulási időpontok

2023. VIII.10. Campanile Maine MontparnasseTervezett menetrend -Budapest-Párizs 06,00-08,25Párizs-Budapest 21,35-23,45Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 10 EUR/3 éj

1. nap

Elutazás Budapestről a menetrend függvényében, megérkezés után félnapos városnézés Párizsban, helyi magyar nyelvű idegenvezetővel. (Diadalív, Notre Dame, Szajnapart, Eifffel torony kívülről,csak néhány fotó erejéig). Délután a szálláshely elfoglalása, szabad program. Este fakultatív hajókirándulás a Szajnán, a helyszínen az idegenvezetőnél lehet rá jelentkezni. A hajós városnézés során a kivilágított Párizsban gyönyörködhetnek. * Bizonyos időpontokban, a menetrend függvényében a városnézés a második napra tevődik át.

2. nap

Reggeli után szabad program, fakultatív séta a Montmartre hangulatos Művész negyedében, utána a Diadalív megtekintése igény szerint. Délután fakultatív kirándulás Versaillesba, a kastély meglátogatása, helyi magyar nyelvű idegenvezetővel. Visszatérés a szállodába a kora esti órákban.

3. nap

A reggelit követően egész napos szabadidő Párizsban, a fények és a művészetek városában vagy fakultatív kirándulások metróval, idegenvezetőnk szervezésébe. (A Louvre és Napoleon sírja, vagy az Orsay Múzeum vagy a Rodin Múzeum megtekintése igény szerint, majd séta a Diadalívnél és a Tülériák kertjében.) Délután fakultatív kirándulás és kastélylátogatás a Fontainebleau-i erdőbe. A vadászkastély egykor királyi rezidencia volt, az építmény gazdag kincseinek megtekintése szintén helyi vezetéssel történik. Visszatérés a szállodába.

4. nap

A reggelit követően szabad program, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.A Louvre tárlatvezetés időpontja 2 hónappal indulás előtt derül ki!Félnapos kirándulás a Chantilly kastélyhoz busszal, idegenvezetővel (min. 14 fő) : 44.500 Ft/főFélnapos kirándulás a Fontainebleau kastélyhoz busszal, idegenvezetővel (min. 14 fő): 44.500 Ft/főFélnapos kirándulás a Fontainebleau kastélyhoz busszal, idegenvezetőve 26 év alattl (min. 14 fő): 37.000 Ft/főFélnapos kirándulás a Versilles kastélyhoz busszal, idegenvezetővel: 43.900 Ft/főFélnapos kirándulás a Versilles kastélyhoz busszal, idegenvezetőve 26 év alatt (min. 14 fő): 39.000 Ft/főLouvre tárlatvezetés magyar nyelven (min.10 fő): 26.000 Ft/főLouvre tárlatvezetés magyar nyelven 26 év alatt (min. 10 fő): 19.500 Ft/főHelyszínen fizetendő belépőjegyek - kötelező nincsen, egyéni érdeklődés függvénye.

Akciós utak azonosító száma: 55486
Akciós utazások indulási időpontjai, kalkuláció
    Kérdése van? +36 1 785 9892