Hurghadai utazások, fakultatív kirándulások

Akciós utazások Hurghada búvárkodás, búvár

Hurghada - Luxor

Ár: Kb. 100 USD
Kirándulás Egyiptom ősi fővárosába Thébába. Egész napos látogatás a Királyok Völgyébe, III. Ramszesz templomához, a Memmnoni Kolosszusokhoz és a Karnaki Temlomokhoz. A Nílust átszelve egy kis csónakon kézműves termékeket találunk az alabástrom üzemben, valamint a papirusz múzeumban. Az ár tartalmazza a belépődíjakat, az ebédet, az idegenvezetést, és az utazás költségét a légkondicionált autóbuszon.
 

Hurghada - Kairó

Ár: Kb. 100 USD
Látogatás az Arab világ legfenségesebb és legnagyobb fővárosába. Az Egyiptomi múzeum meglátogatása során, az ősi Egyiptom mintegy 140.000 műtárgyát láthatjuk. Meglátogatjuk a Gizai Piramisokat és Szfinxet. Időt szakítunk vásárlásra egy papírusz műhelyben és egy egyiptomi parfüm üzletben. Az ár tartalmazza a belépődíjakat, az ebédet, az idegenvezetést, és az utazás költségét a légkondicionált autóbuszon.
 

Hurghada - Jeruzsálem

Ár: Kb. 380 USD
Egy napos túra a Szentföldre, ahol a három vallás találkozik. Indulás késő este Hurghadáról repülővel, érkezés Tabába, majd az izraeli határ átlépése. Napközben a szent helyek meglátogatása (Bethlehem, Olajfák hegye, Siratófal). Fürdés a Holt-tengerben. Az ár nem tartalmazza a fakultatív ebédet.
 

Hurghada Giftun sziget

Ár: Kb. 45 USD
Népszerű hajókirándulás a fehér homokos, gyönyörű korallzátonyokkal körülvett védett szigetre. Legalább két snorkelezési lehetőség a nyílt vízen. Az ár tartalmazza az ebéd és búvár felszerelés költségét.


Hurghada El Gouna

Ár: Kb. 50 USD
Hajókirándulás a tengeri lagúnákra épített városba Egyiptom Velencéjébe, El Gounába. A kirándulás alatt horgászási és sznorkelezési lehetőség. Városnézés és az Aquárium meglátogatása. A sznorkel felszerelés ingyenes.
 

Hurghada Hajókirándulás

Ár: Kb. 35 USD
Snorkelezés számtalan megállóval a nyílt tengeren. Kihagyhatatlan a vörös-tengeri korallok látványa. A hajón felszerelést és ebédet biztosítunk.
 

Hurghada Szinbád Aquapark

Ár: Kb. 45 USD
Látogatás a számtalan szórakozási lehetőséget nyújtó Hurghadai Aquaparkba. Az ár minden szolgáltatást tartalmaz, kivéve a törölközőt.
 

Hurghada Búvárkodás

Ár: Kb. 60 USD
Kirándulás a Vörös tenger gyönyörű búvárterületeire. Két merülés profi oktatókkal. A búvárfelszerelést az oktatót és transzfert az ár tartalmazza. Az ebéd kérhető 5 euró/fő áron. Snorkelezők és kísérők féláron vehetik igénybe a kirándulást.
 

Hurghada Búvártanfolyam

Ár: Kb. 300 USD
4 napos búvártanfolyam, mely sikeres vizsga esetén az egész világon elfogadott bizonyítványt ad. A vizsga és búvár engedély extra költséggel jár.
 

Red Sea Dolphin Catamaran

Ár: Kb. 45 USD
Tengeri hajókirándulás Hurghada legnépszerűbb katamaránján, közel a korallzátonyához, felfedezve a víz alatti világot.


Tengeralattjáró Sindbad

Ár: Kb. 65 USD
Utazás egy igazi tengeralattjárón, 18-22 méter mélységben, közel a csodálatos korallokhoz. A kirándulás alatt apró snacket szolgálnak fel. Az út kb. egy órás.
 

Hurghada Jeep Szafari

Ár: Kb.45 USD
Fél napos sivatagi Jeep túra a délutáni órákban. Látogatás egy beduin faluba, tevegelés, lehetőség a beduin kenyér megízlelésére, vízipipa kipróbálására. Étkezés a faluban. Naplemente után beduin folklór est.
 

Hurghada Moto Szafari

Ár: Kb. 65 USD
Fél napos túra a sivatagban hasonlóan a Jeep szafarihoz, quadozási lehetőséggel a sivatagban. Látogatás egy beduin faluba, tevegelés, beduin ételek megízlelése, naplemente után quadozás a sötét sivatagban.
 

Hurghada Moto Szafari - 3 órás

Ár: Kb. 50 USD
Három órás reggeli quad túra, látogatás a beduinoknál, tevegelés.
 

Hurghada Mega Szafari

Ár: Kb. 70 USD
Fél napos túra a fent említett szafarik minden kellékével, Jeep-ek, quad-ok, tevék, beduin vacsora, csillagok megtekintése látcsővel, beduin folklór est.
Kérdése van? +36 1 785 9892