Máltai fakultatív programok

Valletta - félnapos kirándulás

Félnapos kirándulás a máltai főváros műemlékeinek megismerésére. Látnivalók: Barracca Gardens, St. John’s katedrális és múzeum, Málta ismertebb palotái.
Irányár: kb. 28 EUR/fő
 

Mdina szépségei - félnapos kirándulás

A „Csendes város“ meglátogatása (a néhai főváros), amely tele van tekergő kis utcákkal, melyek mindegyike az erődhöz vezet. Ezután a zátonyok és egy botanikus kert megtekintése.
Irányár: kb. 21 EUR/fő
 

Málta szépségei - egésznapos kirándulás

Meglátogatják Mdinát, a katakombákat, a zátonyokat, egy botanikus kertet, Ta-Qali kézműves falut, valamint a sziget egyéb érdekes helyeit és műemlékeit.
Irányár: kb. 46 EUR/fő
 

Marine Park - félnapos kirándulás

Egyedülálló lehetőség az egész család részére, hogy megismerkedhessenek a tengeri élőlények világával (delfinek, fókák és más állatok). A programot angol nyelvű idegenvezető kíséri.
Irányár: kb. 22 EUR/fő
 

Harbour Cruise - félnapos kirándulás

Hajókázás egy kiránduló hajón, a főkikötő öblén keresztül.
Irányár: kb. 26 EUR/fő
 

Hármasváros - félnapos kirándulás

A sziget három történelmi városának (Vittoriosa, Cospicua és Senglea) meglátogatása. A program során áthajóznak a főkikötő öblén a történelmi Fregatt hajókon.
Irányár: kb. 24,5 EUR/fő
 

Gozo szigete éjszaka

A sziget éjszakai meglátogatása, beleértve Ggantilja rendkívüli templomát is. A programban a gozoi főváros, Victoria megtekintése is helyet kap.
Irányár: kb. 49 EUR/fő
 

Gozo szigete és műemlékei - egésznapos kirándulás

Irányár: kb. 48 EUR/fő
 

Máltai est

Irányár: kb. 23 EUR/fő
 

Festa

Egy máltai faluban tipikus máltai folklór és vallási ünnepen vehetnek részt, ahol közelebbről megismerkedhetnek a helyiekkel és szokásaikkal.
Irányár: kb. 18,5 EUR/fő

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a fakultatív programok árai és a programok leírása tájékoztató jellegűek. Pontos információért kérjük, forduljanak helyi képviselőnkhöz!

Ez a szolgáltatás a helyi utazási iroda szervezése, ezért a kirándulással kapcsolatos bármilyen reklamációt kizárólag a tartózkodás helyén lehet elintézni. Hazatérés után a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatos reklamációt irodánk nem tud elfogadni. Javasoljuk továbbá, hogy a kirándulásokat a Kartago Tours képviselőjénél vásárolják meg. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák a belépők árait. A részletekről, kérjük, érdeklődjenek helyi képviselőnknél.
 
Kérdése van? +36 1 785 9892